Sampo Kaulanen löysi ”yllätyksen” tallinnalaishotellin vessasta

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen suuntasi eilen käymään Tallinnassa, jossa hän vietti päivänsä kaupunkiin tutustuen. Hotellissa häntä kuitenkin odotti erikoinen näky, sillä vessanpöntössä oli ilmeisesti edelliseltä hotelliasukkaalta jäänyt pieni muisto.

Sampo Kaulanen

– Ainoa miinus joka on tosin aika iso miikka on tuo hotelli! Siellä haisee ummehtunu, home? Toinen kiva pikku ylläri oli toi naatti mikä ootti minua huoneen veskissä! Ihana painaa perse penkkiin! Ei kaissiinä! Matkailu avartaa, Sampo Kaulanen kirjoitti.

– Hotellin tervehdys Viron tyyliin, Sampo Kaulanen lisäsi kuvaan.

Kauppias paljasti samalla, ettei hän ilmoittanut yllätyksestä vastaanottoon tai muuallekaan, koska valittaa niin kovin harvoin. Sosiaalisessa mediassa huonesiivous sai kyllä sapiskaa, sillä se oli Kaulasen mielestä ”elämäänsä kyllästyny”.