Kardashian esitteli uuden timanttisormuksensa nimettömässä – suhde vakavoitunut kihlaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Khloe Kardashian on seurustellut jo tovin Cleveland Cavaliersin riveissä pelaava Tristan Thompsonin kanssa. 32-vuotias Khloe ja 25-vuotias Tristan sopivat omien sanojensa mukaan erinomaisesti yhteen. Nyt Khloe on julkaissut sormuskuvan netissä.

Khloe Kardashianin nimettömässä nähtiin rouhea timanttisormus jo viime syyskuussa. Nyt nainen on julkaissut uuden kuvan sormuksella varustetusta nimettömästä Facebookiin. Kuva on nostanut huhumyllyn naisen kihlautumisesta.

Yksi kuvan kommentoijista kirjoittaa, että Khloen ei välttämättä kannata esitellä korujaan nettikuvissa, mikäli hän ei halua siskonsa kohtaloa joutua ryöstön uhriksi. Kaikki ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että Khloella olisi viimeinkin oikeus onnelliseen avioliittoon. Naisen edellinen avioliitto Lamar Odomin kanssa päättyi miehen päihdeskoiluihin ja syrjähyppyihin.

Publié par Khloé Kardashian sur dimanche 5 mars 2017