Miesten muotiväriksi nousemassa romanttinen roosa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotinäytöksissä on saatu nähdä, että tämän kevään ja kesän nouseva trendiväri tulee naisilla olemaan näyttävä oranssi. Nyt vähitellen saapuva kevät on tuonut myös miesten pukeutumiseen uuden värin, joka on hempeä vaaleanpunainen ja roosa.

Miesten pukeutumisessa muodikkaimmaksi väriksi on nousemassa tänä keväänä ja kesänä hyvin vaalea ja kulunut vaaleanpunainen. Väri voi olla jopa likaiseen roosaan taittava, ja se näyttäisi olevan sävyltään sopiva hyvin monelle miehelle ja mille tahansa ihonvärille.

Vaaleanpunaista ei välttämättä tulla näkemään housumuodissa, mutta miesten lyhythihaiset paidat ja bomber-takit saavat tänä keväänä loistaa hempeässä pastellisävyssä. Naisten tennareiden lisäksi ihanaa marjapuuron sävyä tuodaan nyt myös miesten jalkineisiin.

On the street w/ @mario_bh #tailortothestars #pinksneakers #beverlyhills #theweitzeffect

A post shared by The Weitz Effect® (@theweitzeffect) on

#fashiondiaries #jarsey #tiê #pocketsquare #pinkshirt #fashionlover

A post shared by Mens_fashion_adda (@mens_fashion_adda9) on

7 Combos Casuais para se Inspirar! ?? Qual o seu favorito?

A post shared by Loft Masculino (@loftmasculino) on