Kaikkien aikojen katastrofielokuva? Luonnonmullistukset uhkaavat Geostorm-elokuvan trailerissa

Elokuvat · Tim Isokivi

Valkokankaalla on nähty katastrofielokuvia niin ihmisiä uhkaavista pyörremyrskyistä, tulivuorista, meteoriiteista, kuin lentävistä haikaloistakin. Tuleva Geostorm-elokuva pyrkii kuitenkin lyömään ne kaikki laudalta koko maapalloa koettelevalla hirmumyrskyllä.

300 ja Olympus on valloitettu -näyttelijä Gerard Butlerin tähdittämässä elokuvassa maapallon säitä kontrolloidaan kiertoradalla sijaitsevan sateliitin avulla. Jokin menee kuitenkin pahimman kerran pieleen, ja pian valtavat hirmumyrskyt uhkaavat koko ihmiskuntaa.

Geostorm-elokuvan tuoreen trailerin perusteella katsojia on odottamassa kaikkien aikojen katastrofielokuva. Eikä ihme, sillä sen ohjaajana toimii Independence Day -elokuvien tuottajana parhaiten tunnettu Dean Devlin. Geostorm saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 20. lokakuuta 2017.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat