Kaikkien aikojen katastrofielokuva? Luonnonmullistukset uhkaavat Geostorm-elokuvan trailerissa

Elokuvat · Tim Isokivi

Valkokankaalla on nähty katastrofielokuvia niin ihmisiä uhkaavista pyörremyrskyistä, tulivuorista, meteoriiteista, kuin lentävistä haikaloistakin. Tuleva Geostorm-elokuva pyrkii kuitenkin lyömään ne kaikki laudalta koko maapalloa koettelevalla hirmumyrskyllä.

300 ja Olympus on valloitettu -näyttelijä Gerard Butlerin tähdittämässä elokuvassa maapallon säitä kontrolloidaan kiertoradalla sijaitsevan sateliitin avulla. Jokin menee kuitenkin pahimman kerran pieleen, ja pian valtavat hirmumyrskyt uhkaavat koko ihmiskuntaa.

Geostorm-elokuvan tuoreen trailerin perusteella katsojia on odottamassa kaikkien aikojen katastrofielokuva. Eikä ihme, sillä sen ohjaajana toimii Independence Day -elokuvien tuottajana parhaiten tunnettu Dean Devlin. Geostorm saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 20. lokakuuta 2017.