Kevään tennaritrendeissä metallinhohtoa ja näyttäviä yksityiskohtia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yksi kevään merkki on katukuvaan ilmestyvät tennarit ja lenkkarit. Vaikka teinit ovat kulkeneet kesäkengissä koko talven, voivat pian myös kylmävarpaisemmat kenkäfanit kaivaa tennarinsa esille. Tänä keväänä pidetään loistavia lenkkareita.

PureWow-sivuston muotitoimittajat ovat koonneet kahdeksan kevään kuuminta trendiä tennareissa. Valkoiset Converset ja mustat Niket saavat nyt vaihtua metallinhohtoisiin lenkkitossuihin. Myös satiinipintaiset jalkineet nousevat must-jutuksi maaliskuun aikana. Kukkakuviot siirtyvät nyt vaatteista kenkiin ainakin Adidaksen mallistossa.

Nike

Muodissa ovat myös karvatupsuilla, tähtikuvioilla ja suurikokoisilla ruseteilla varustetut tennarit. Gucci tuo markkinoille näyttävät niiteillä ja helmillä koristellut kengät, jotka toimivatkin eräänlaisena suunnannäyttäjinä kevään näyttävimpien jalkineiden joukossa. Niittien lisäksi kenkien pinnoilla nähdään brodeerattuja kuvioita.

Gucci