Opettaja pukeutuu tunneille Hämähäkkimieheksi – paljasti nyt syyn!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaimmat opettajat ovat kuin tosielämän supersankareita, jotka tekevät haastavaa ja toisinaan rankkaakin työtä nuorten tulevaisuuden eteen. Nyt hämmästystä on herättänyt kirjaimellisesti supersankariksi pukeutuva tiedeaineiden opettaja.

Méxicon yliopistossa opettava Moises Vazquez pukee työtään varten päälle Hämähäkkimiehen puvun. Mies sai inspiraationsa sarjakuvasta, jossa kyseinen supersankari päätyy työskentelemään opettajan sijaisena trikoopukuunsa naamioituneena.

Vazquezin tavoitteena oli alun perin keventää tunnelmaa ja saada paremmin oppilaiden huomion. Great Big Story -sivuston mukaan vastaanotto oli ensin ristiriitaista. Pian mies kuitenkin huomasi oppilaiden muuttuneen rentoutuneimmiksi ja paremmin opetukseen keskittyviksi.