Rupikonna ilmestyi päivittäin kuistille – sitten mies sai hulvattoman idean!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet sammakkoeläimet ovat erittäin paikkauskollisia, ja saattavat viettää usein aikaa samoilla tutuksi tulleilla vakioalueillaan. Tämän sai huomata Reddit-käyttäjä Chris Newsome, joka törmäsi usein kuistillaan samaan rupikonnaan.

Newsome päätteli rupikonnan kaipaavan itselleen hattua. Niinpä hän päätti ottaa tehtäväkseen suunnitella pienelle eläimelle sarjan tyylitietoisia päähineitä. Ensin syntyi vaaleanpunaisesta vaahtopaperista valmistettu silinterihattu.

Miehen mukaan hattu kuitenkin jäi kaipaamaan jotain, ja hän muokkasi siitä parittajanhatun sulan avulla. Myöhemmin hän valmisti konnalle myös rennomman, snapback-tyylisen lippiksen ja jopa cowboy-hatun. Rupikonnan uutta hattumuotia päästään ihailemaan Redditissä ja Imgur-palvelussa jaetussa kuvasarjassa.

 

Imgur
Imgur
Imgur

The toad that hangs out on my porch needed a hat