Victoria Beckhamin kauneusvinkit – vannoo näiden kolmen nimeen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham tunnetaan alunperin laulajana Spice Girls -tyttöbändin riveistä, mutta nykyään hän on ansioitunut bisnesnainen ja vaikuttaja muotimaailmassa. Nyt monien naisten ihailema Beckham kertoi This Morning -kanavan haastattelussa parhaat kauneusvinkkinsä.

1. KookosöljyRuoanlaittoonkin soveltuva kookosöljy on hyvin kosteuttavaa, minkä vuoksi Beckham kertookin käyttävänsä sitä koko vartalonsa kosteuttamiseen.

2. RuokaYksi parhaista kauneusvinkeistä on syödä terveellisesti. Beckham neuvoo syömään hyviä rasvoja sisältävää lohta, pähkinöitä ja avokadoa ja juomaa paljon vettä. Ihmisen syömä ravinto näkyy heti myös ulospäin.

3. Pese meikitMeikit kannattaa aina pestä joka ilta pois kasvoilta. Tämän jälkeen puhdistusta tulee jatkaa vielä kasvovedellä, minkä jälkeen kasvojen iho kosteutetaan hyvällä kosteusvoiteella.