Megan Fox tihkuu seksiä tuoreissa kuvissa – teki tyrmäävän paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankaalla uraansa luonut supertähti Megan Fox solmi avioliiton Brian Austin Greenin kanssa vuonna 2010. Sittemmin julkkispari haki avioeroa, mutta Meganin raskaus sai parin palaamaan yhteen. Heillä on nykyisin kolme yhteistä poikaa.

Pitkään poissa julkisuudessa ollut Megan Fox on nyt tehnyt näyttävämmän paluun julkisuuteen kuin kukaan varmasti odotti. Hän nimittäin poseeraa erittäin seksikkäissä alusasuissa Frederick’s of Hollywood -alusvaatemerkin kevään 2017 malliston tuoreissa mainoskuvissa. Fox on suostunut kuviin, koska hän on itse yksi merkin omistajista ja mainoskasvoista.

Megan Foxin ja Brian Austin Greenin ero johtui lähipiirin mukaan molempien kiireisistä aikatauluista työprojektiensa parissa.

Splash
Splash
Splash
Splash