Pet Shop Boys konsertoi heinäkuussa Turussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronisen musiikin historian merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva Pet Shop Boys esiintyy lauantaina 22. heinäkuuta Turun Linnanpuistossa. Lavalle nousee samassa konsertissa myös Hurts, Lauri Tähkä, Erin sekä Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani

Popduo Pet Shop Boys on nähty Suomessa useita kertoja. Esimerkiksi vuonna 2015 se esiintyi Flow Festivalin pääesiintyjänä. Pet Shop Boysin hitteihin kuuluvat muun muassa kappaleet West End Girls, Suburbia, It’s a Sin ja Always On My Mind.

Popduo Hurts on niin ikään nähty Suomen suurimmilla festivaaleilla, kuten Ruisrockissa ja Pori Jazzeilla. Viime maaliskuussa yhtye myi oman Hartwall Arenan konserttinsa loppuun. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat hitit Illuminated, Stay, Better Than Love ja Wonderful Life.