Trump raivostui musiikkivideosta – uhkailee Snoop Doggia vankilalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Snoop Dogg on herättänyt kohua tuoreimmalla musiikkivideollaan. BadBadNotGood-yhtyeen ja tuottaja Kaytranadan kanssa yhteistyössä syntyneen Lavender (Nightfall Remix) -kappaleen musiikkivideolla tähti osoittelee pelleksi meikattua Donald Trumpia aseella.

Aseen piipusta lähtee ainoastaan lippu, jossa lukee ”bang”. Presidentti Donald Trump ei ole kuitenkaan mielissään musiikkivideosta. Twitter-avautumisessaan hän kutsuu Snoop Doggin uraa laskusuhtaiseksi ja jopa vihjaa räppärin kuuluvan vankilaan.

– Voisitteko kuvitella mikä haloo olisi syntynyt jos Snoop Dogg, jonka ura on laskusuhteessa, olisi osoitellut aseella ja ampunut presidentti Obamaa? Vankilaan!, Trump twiittasi.

Snoop Doggin mukaan kappaleen videon on tarkoitus olla kannanotto poliisiväkivaltaa vastaan. Räppärin mukaan ihmiset keskittyvät hauskanpitoon eivätkä keskity oikeisiin ongelmiin, kuten pelleen presidenttiin.