Ihmisimukuppi hämmästyttää – esineet tarttuvat miehen ihoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meillä kaikilla on omat erityistaitomme, mutta toisilla ne ovat muita hämmästyttävämpiä. Yhdysvaltojen Chicagossa asuvan Jamie Keetonin tapauksessa se on esineiden tarttuminen hänen ihoonsa.

Ihmisimukupiksi kutsutun miehen ihmevoima johtuu hänen harvinaisesta vaivastaan. Sen ansiosta lähes mikä tahansa kovapintainen esine jää kiinni hänen ihoonsa kuin imukuppi. Erikoinen ominaisuus ilmeni ensi kertaa Keetonin ollessa lapsi, kun hänen ihoonsa takertui käpyjä ja leluja.

47-vuotias mies kutsuu itseään tosielämän X-Men -mutantiksi ja esittelee taitojaan mielellään hämmästeleville ohikulkijoille. Viime aikoina hän on jopa alkanut tehdä rahaa erikoisuudellaan. Keetonin lääkärin mukaan miehen tapauksessa ei voi puhua varsinaisesti sairaudesta, sillä siitä ei ole hänelle juuri haittaa.

– En ole täysin varma, miksi miehen iho on sellainen kuin se on. Hän ei kuitenkaan ole selkeästikään sairas, ja hän on melko hyvässä kunnossa. Kyseessä on puhdas mysteeri, Tohtori Win Myint kuvailee ABC News -uutissivustolle.

 

https://www.instagram.com/p/BRqajc5FG18/