Kohukaunotar kasvatti takapuoltaan – näin peppu suureni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi kohun myötä pienimuotoiseksi julkkistähdeksi. Sittemmin hänet on nähty muutamia kertoja esittelemässä bikinivartaloaan antaumuksella paparazzeille.

Nyt Lizianen bikinivartalo on muodokkaampi kuin koskaan aiemmin, sillä hän otti tällä viikolla peppuimplantit. Molempiin pakaroihin ja lantiolle ruiskutettiin neljä desilitraa keinotekoisia täyteaineita ja vatsasta imettyä rasvaa. Operaatio maksoi 25.000 dollaria, joten kovin halpaa puuhaa takapuolen suurentaminen ei ole.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash