Corgin ja omistajan hauska leikki – tämä koira ei anna periksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Corgit ovat aktiivisia ja voimakastahtoisia koiria, joiden juuret ovat karjatiloilla. Corgit ovat pienestä koostaan huolimatta onnistuneet taltuttamaan jopa härkiä omaan tahtoonsa, minkä vuoksi niiden kouluttaminen pienestä pitäen onkin tärkeää. Nyt erään corgin voitonhaluisuus nähdään hauskan leikin merkeissä.

Koiranomistaja on kuvannut videolle hänen ja suloisen corgin hauskan leikin. Leikki on yksinkertainen kisailu ja tahtojen taisto siitä kumpiko saa pitää kättään toisen käden päällä. Corgille luonteenomisesti se ei ole antamassa omistajalleen periksi.

YouTube-videolla nähdään miten päättäväisesti koira katsoo omistajaansa ihmetellen samalla sitä minkä vuoksi ihminen laittaa jatkuvasti käden koiran tassun päälle. Kun koira laittaa viimeisen kerran tassunsa omistajan käden päälle, koiran katse kertoo sen, että tämä leikki loppuu nyt tähän.