iPhone-uutuuskuori toimii myös Android-puhelimena

Digi · Tim Isokivi

Monet uuden älypuhelinta hankkimista suunnitelleet ovat joutuneet pohtimaan, ostaisivatko he Applen iPhonen vai Android-käyttöjärjestelmällä toimivan laitteen. Nyt päätöksen tekemisestä saattaa tulla aikaisempaa helpompaa, kiitos Esti-yhtiön.

Eye on iPhonelle tarkoitettu kuori, joka on samaan aikaan oma itsenäinen Android-puhelin. Laitteessa on oma viiden tuuman AMOLED-näyttönsä, kaksi paikkaa SIM-korteille, 3.5 mm kuulokeliitin ja akku. Käyttöjärjestelmänä Eyessä toimii Android 7.1 Nougat.

Esti-yhtiön laitteen perusmallin hinta tulee olemaan noin 180 euroa. Ennakkotilaajilla on kuitenkin mahdollisuus saada tuote alennettuun hintaan Kickstarter-varainkeruusivustolla. Ilmeisesti iPhonesta myös Android-puhelimen tekevälle kuorelle löytyy kysyntää, sillä 95.000 dollarin tavoite meni palvelussa rikki vain muutaman päivän sisällä.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat