Ohhoh, näin Jessica Alba menetti neitsyytensä!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorille neitsyyden menettäminen on jännittävä kokemus, jonka moni tuleekin varmasti muistamaan koko loppuelämänsä ajan. Ihmiset jakautuvat yleensä kahteen eri mielipiteeseen sen suhteen, kuinka vakavasta asiasta on kyse. Osa haluaa odottaa täydellistä kumppania ja taianomaisen oikeaa hetkeä neitsyyden menettämiseen kun taas toiset haluavat ensimmäisen kokemuksen vain nopeasti pois alta.

Jessica Alba kertoi People-lehdelle, että hän oli kuullut ystäviltään nuorena tarinoita heidän ensimmäisistä kerroistaan. Alban ystäville oli aina jäänyt kurja ja käytetty olo, koska seksin jälkeen suhde ei ollut jatkunut. Tämän vuoksi Alba päätti itse aikovansa odottaa kunnes hän oli varma siitä, että hänen kumppaninsa rakastaisi häntä eikä jättäisi seksin jälkeen.

Jessica Alba kertoi harrastaneensa seksiä ensimmäistä kertaa vasta 18-vuotiaana hänen kihlattunsa näyttelijä Michael Weatherlyn kanssa, koska hän halusi olla varma siitä, että hänen ensimmäinen kumppaninsa rakastaa naista oikeasti. Pari kuitenkin erosi muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen, ja tällä hetkellä Alba on naimisissa Cash Warrenin kanssa.