Nicole Scherzinger syntisen kuumassa nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajan paikalle huhuttu Pussycat Dolls -laulaja ja X Factor -tuomari Nicole Scherzinger nousi taannoin suomalaisten inhokiksi, koska hän kritisoi Saara Aaltoa Britanniana X Factorin tuomarina. Sittemmin Saara sijoittui kisassa upeasti toiseksi.

Viikonloppuna Nicole Scherzinger vieraili Moskovassa, Venäjällä. Siellä hän osallistui BraVo Awards -palkintogaalassa, jossa oli mukana monia muitakin länsimaisia poptähtiä Ashantista lähtien. Nicole oli pukeutunut juhlaan syntisen upeaan mustaan nahka-asuun, joka yllään hän kävi myös jakamassa palkinnon tapahtuman esiintymislavalla.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat