Pikkusisko rikkoi koulun pukukoodia – isosisko teki uuden paidan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomailla monissa maissa käytetään koulussa määrättyä koulupukua tai pukeudutaan tiukan pukukoodin mukaisesti. Eräs tyttö oli luullut noudattavansa koulusta saamiaan neuvoja, mutta joutui kuitenkin puhutteluun paljastettuaan olkapäänsä.

13-vuotiaalla tytöllä oli ollut koulussa päällä vaaleanpunainen löysähkö paita, jossa oli ollut venemallinen pääntie. Paidan kaula-aukko oli paljastanut tytön olkapäät, mikä oli ilmesesti ollut opettajille jo liikaa. Tämän kuultuaan tytön isosisko Isabella päätti tehdä asialle jotakin.

Isabella Rossellini on julkaissut Twitter-kanavallaan kuvan hänen siskonsa uudesta paidasta, jonka hän oli tytölle tehnyt. Paidassa kerrotaan pukukoodin kaikki miinuspuolet yksitellen. Isosiskon mielestä koulun pukukoodi esimerkiksi tukee sellaista ajatusmaailmaa, että tytön raiskaaminen on hyväksyttävää silloin kun tytöt ovat hyväksikäyttäjien mielestä pukeutuneet liian paljastavasti.