Isoisän päiväkirjat saivat lapsenlapsen kyyneliin – kirjoitti joka kohtaamisen ylös

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isovanhempien kanssa vietettyä aikaa tulisi vaalia, koska he eivät tule aina olemaan lastenlastensa elämässä. Nyt eräs isoisä on saanut kaikki sanattomaksi lapsenlapselleen antamalla lahjalla, joka on tarkka kuvaus heidän yhdessä viettämästään ajasta.

Lauren julkaisi hänen Twitter-kanavallaan kuvia syntymäpäivälahjasta, jonka hän oli isoisältään saanut. Lahja sisälsi kolme vihkosta, joihin isoisä oli kirjoittanut muistiinpanoja jokaiselta päivältä, jolloin hän oli saanut viettää tytön kanssa aikaa.

Vihkonen sisälsi tarinoita isoisän ja Laurenin yhteisistä hetkistä Laurenin vartuttua kaksivuotiaasta viisivuotiaaksi saakka. Vihkosten sisältämät tarinat saivat tytön kyynelehtimään ja Lauren kertoikin jääneensä ihanasta lahjasta täysin sanattomaksi.