Seksivälinekauppa selvitti: Näin kauan seksi kestää nykyisin!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lovehoney-niminen seksivälineyritys halusi selvittää kauanko ihmiset harrastavat seksiä. Yritys päätti suorittaa asiakkaillaan kyselyn, jonka vastausten antama keskiarvo oli varmasti monien mielestä melko yllättävä.

Lovehoney suoritti kyselyn Cosmopolitan-lehden mukaan 4.400 asiakkaalla. Yritys sai selville, että heterosuhteessa olevat ihmiset harrastivat seksiä keskimäärin 19 minuutin ajan. Tästä ajasta ihmiset käyttivät kymmenen minuuttia esileikkiin, suutelemiseen ja hyväilyyn, ja vain yhdeksän minuuttia yhdyntään.

52 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että he olivat tyytyväisiä seksielämäänsä ja jokaisen seksikerran kestoon. 19 prosenttia naisvastaajista ja 23 prosenttia miesvastaajista kuitenkin toivoi, että seksi olisi kestänyt pidempään.