Somehuutelija haukkui paraolympialaiset – Arnold Schwarzeneggeriltä eeppinen vastaisku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa ja sosiaalisessa mediassa kynnys esittää perusteetonta kritiikkiä on usein melko alhainen, ja usein muita perusteetta haukkuvat saavat mellastaa rauhassa. Joskus taas Arnold Schwarzenegger päättää vastata samalla mitalla ja vieläpä toiseen potenssiin. Niin on nyt käynyt Facebookissa.

Facebook

Schwarzenegger julkaisi omalla Facebook-sivullaan videon, jossa hän poseeraa paraolympialaisten voittajien kanssa. Eräs Facebook-kommentoijista kirjoitti päivitykseen kommentin, jossa hän ihmetteli vammaisten olympialaisten tarkoitusperää. Viesti sai Kalifornian entisen kuvernöörin suivaantumaan, mutta kuitenkin tyylikkäästi.

Arnold vastasi, ettei hän halua poistaa typerää ja ilkeää kommenttia, koska siitä voi ottaa opikseen. Elokuvatähti totesi vammaisurheilijoilla olevan esimerkiksi kommentoijaa enemmän rohkeutta, sisua ja osaamista. Kommentoija voisi joko ottaa heistä mallia ja tulla paremmaksi ihmiseksi tai jatkaa säälittävänä, surullisena ja kateellisena nettitrollaajana.

So inspired by the athletes I'm meeting at Special Olympics World Games 2017 in Austria.

Publié par Arnold Schwarzenegger sur jeudi 23 mars 2017