Cheryl Cole synnytti pojan – Liam Payne julkaisi hellyttävän kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisio- ja musiikkiuraltaan tunnetuksi tullut poptähti-juontaja Cheryl Cole on synnyttänyt hänelle ja One Direction -yhtyeestä tunnetuksi tulleelle poikabänditähti Liam Paynelle esikoisen.

33-vuotias Cheryl Cole ja 23-vuotias Liam Payne saivat viime keskiviikkona perheeseensä pojan. Terveenä syntynyt pienokainen saapui maailmaan Lontoossa. Tuore isä Liam Payne julkaisi pian synnytyksen jälkeen verkossa kuvan itsestään ja lapsestaan.

Cheryl Cole on parhaillaan mukana kosmetiikkajätti L’Oreal Parisin uudessa kampanjassa, joka juhlii naisten ja miesten kauneutta ja erilaisuutta. Mainosvideolla nainen säteilee todella onnellisen ja itsevarman näköisenä esitellessään vatsaa tiukassa vartaloa myötäilevässä mekossa.