Selena Gomez yllätti lukiolaistytöt – ihana reaktio oppilailta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selena Gomez on maailmanlaajuisesti tunnettu poptähti, jota miljoonat nuoret ihailevat. Gomez on yksi sosiaalisen median ja Instagramin seuratuimpia henkilöitä siitäkin huolimatta, että nykyään nainen puhuu nuorille juuri näitä ulkonäköpaineita aiheuttavia suosittuja sovelluksia vastaan.

Selena Gomez yllätti lukiolaisluokan Los Angelesissa. Gomez halusi puhua nuorille naisille siitä miten yksikään kuvan tai julkaisun tykkäys ei vaikuta heidän arvoonsa. Laulajatar halusi voimaannuttaa nuoria naisopiskelijoita ja muistuttaa heitä heidän omasta potentiaalistaan.

Opiskelijat olivat innoissaan laulajan näkemisestä ja hänen kanssaan keskustelemisesta. Selena Gomez kertoi Today-uutisten haastattelussa, että hän haluaisi nuorten tyttöjen muistavan, että heistä on mihin vain ja heilläkin on okeus suuriin unelmiin, joiden toteutumiselle ei ole mitään oikeita esteitä.