Auto törmäsi kalkkunaan – poliisikaan ei ollut uskoa silmiään seurauksista

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Hirvikolarit ja peurakolarit ovat suomalaisille ikävän tuttuja onnettomuuksia, mutta lintuihin törmääminen harvoin aiheuttaa Suomessa suurempia vahinkoja. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin sattunut erikoinen onnettomuus, jota Indianan osavaltion poliisikaan ei ollut uskoa todeksi.

LaPorte Countyn alueella tapahtui nimittäin onnettomuus, jossa noin 15-kiloinen kalkkuna törmäsi katumaasturin tuulilasiin ja iskeytyi siitä voimakkaasti läpi. Kalkkuna menehtyi tilanteessa välittömästi, ja kyydissä ollut perhe selvisi säikähdyksellä. Tuulilasin läpi iskeytynyt kalkkuna ihmetytti kuitenkin viranomaisia kovasti.

– Olen ollut poliisi 31 vuotta, enkä ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, sheriffi Michael Kellems kertoi Splash Newsille.

Splash