Polyrytminen pesukone ihastuttaa – kuulostaa rumpukoneelta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhat pesukoneet ovat varsinaisia linkodiskoja. Ne ujuttautuvat rummun pyörimisestä aiheutuvan liikkeen avulla vessan nurkasta kohti ovea ja äänimaailma muistuttaa trance-musiikista tuttua jumpsutusta. Adam Cefain pesukone on erilainen.

Muusikkona työskentelevä Cefai on julkaissut Youtubeen videon pesukoneestaan, joka kuulostaa marssibändiltä. Polyrytmiä soittava kodinkone voisi toimia esimerkiksi moniulotteista musiikkia esittävän jazz-kokoonpanon taustasoittajana. Pesukonevideosta on tullut viraali.

Kerroimme äskettäin toisesta rytmikkäästi ääntelevästä pesukoneesta, joka pääsi omistajansa country-laulun taustalle. Märkiä vaatteita lingonnut pesukone sointui täydellisesti akustiseen kitaraan.