Mies huijasi ystäviään Facebookissa – suunnitelma toimi täydellisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa moni tykkää toistensa julkaisuista ja uutisista pelkkien kuvien perusteella ilman, että edes lukee ja tietää mistä kuvassa on oikeastaan kysymys. Nyt eräs Zach-niminen mies halusi todistaa Facebook-julkaisuillaan, että ihmiset eivät todella keskity lainkaan siihen mihin he painavat tykkäyspainiketta.

Zach päätti tehdä julkisesti Facebookissa ilmoituksen kuvan kera, että hän on mennyt kihloihin Somaly-nimisen naisen kanssa. Kuva sai heti reilusti tykkäyksiä ja paljon onnittelukommentteja. Mies päätti seuraavana päivänä huijata ystäviään ja jatkaa samanlaisten ilmoitusten tekemistä aina eri naisen kanssa.

Zach julkaisi jälleen kihlauskuvan, mutta eri naisen kanssa niin, että alkuperäinen puoliso itki uuden kihlatun takana. Tämän jälkeen mies teki vielä kahden muunkin naisen kanssa samanlaisen kuvan, ja onnittelut ja kuvien tykkäykset sen kun jatkuivat. Lopulta tykkäysten määrä romahti eivätkä ystävät menneet halpaan enää viidennen kerran.

All your support made this possible #blessed