Miljardööri myy luksusasuntoaan Karibialla – tältä näyttää paratiisi!

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööri Philip Falcone on päättänyt myydä julkkisten suosimalla St Barthsin saarella Karibialla sijaitsevan luksusasuntonsa, jonka nimi on tyylikkäästi La Grande Maison des Etoiles. Lukaalin hinta on nyt 57,4 miljoonaa dollaria, kun vuonna 2008 Falcone osti sen 39 miljoonalla dollarilla.

St Barth Properties Sotherby’s International Realtyn parhaillaan kauppaava luksustalo on pantu myyntiin ilmeisesti siksi, että miljardöörillä ja hänen Lisa Maria -vaimollaan ei ole viime aikoina ollut aikaa lomailla Karibialla.

Palatsimaisessa talossa on useita uima-altaita, yhdeksän makuuhuonetta, 10 kylpyhuonetta, kuntosali ja suuri lasipyramidi. Talo sijaitsee Colombierin aidatulla asuinalueella.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash