Jocelyn Chew huippunäyttävänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsia lukuunottamatta Pohjoismaista ei ole tullut viime vuosina kovinkaan merkittäviä kaunottaria mallimaailman huipulle, mutta nyt islantilais-kiinalais-kanadalainen Jocelyn Chew on tekemässä läpimurtoa parrasvaloihin. Hänet nähtiin pari vuotta sitten jo The Face -realitysarjassa.

Nyt Jocelyn Chew on kuvattu nauttimassa rantapäivästä Miamissa, jossa hänen upea bikinivartalonsa kiinnitti ainakin jokaisen miehen huomion. Bikinit olivat myös paljastaa liikaa, mutta lopulta intiimit ruumiinosat pysyivät kuitenkin piilossa.

Jocelyn Chew on islantilais-kiinalainen mallikaunotar, joka on tehnyt malliuraa 16-vuotiaasta saakka, mutta on vasta nyt läpimurron kynnyksellä. Kansainvälinen kaunotar on varttunut Kanadassa ja asunut esimerkiksi Singaporessa, Hong Kongissa ja Kreikassa, ja nykyinen koti löytyy New Yorkista. Taannoin hän oli supermalli Naomi Campbellin valmennettavana. Jocelyn on urallaan poseerannut muun muassa GQ-lehden sivuilla ja hän on nykyisin Vision LA -mallitoimiston listoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash