Mies järjesti koiralle syntymäpäiväjuhlat – kukaan ei tullut paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä vanhemmat joutuvat todistamaan surullisia tilanteita, joissa lasten synttärijuhliin ei saavukaan vieraita. Nyt tällainen tilanne osui koiranomistajan kohdalle. Hän järjesti koiralleen ihanat syntymäpäiväjuhlat, mutta vieraat puuttuivat.

Mies julkaisi hänen Twitter-kanavallaan kuvan, jossa nähdään miten paljon mies oli nähnyt vaivaa hänen koiransa syntymäpäiväjuhlien eteen. Mies oli koristellut ulos pöydän, jonka ääressä oli kymmenen koiranruokakuppia, ruohokoristeet ja ilmapalloja. Ketään ei kuitenkaan saapunut juhliin.

Mies julkaisi juhlapöydän lisäksi kuvan Doug-nimisestä koirastaan, joka istuu sohvalla yksin hyvin surullisen näköisenä. Kuvan levittyä sosiaalisessa mediassa mies on nyt järjestämässä Dougille uusia juhlia, joihin on näillä näkymin saapumassa todella paljon ihmisiä ja koiria.

Twitter
Twitter