Naisen paljas rinta katukuvaan Lontoossa – menikö tämä överiksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon Shoreditchin alueella liikkuneet törmäsivät taannoisena maaliskuisena sunnuntai-iltapäivänä odottamattomaan näkyyn. Erään rakennuksen katolle oli ilmestynyt valtavan kokoinen, ilmalla täytetty rinta.

Jättiläismäinen rinta tuotiin talon katolle Iso-Britannian äitienpäiväksi, jota vietetään maassa 26. maaliskuuta. Tempauksella Mother London -järjestö otti kantaa julkiseen rintaruokintaan liittyvään keskusteluun.

– On vaikeaa uskoa, että vielä vuonna 2017 Iso-Britannian äidit joutuvat tuijotuksen ja tuomitsemisen kohteiksi ruokkiessaan lastaan julkisesti, tapahtuipa se pullolla tai rinnalla, Mother London -järjestö totesi tiedotteessaan.

Rakennuksen seinille oli myös kiinnitetty aiheeseen liittyviä julisteita. Mother Londonin #FreeTheFeed -kampanjan tarkoituksena on juhlistaa naisten vapautta ruokkia lapsiaan haluamallaan tavalla ilman syyllisyyden tai häpeän tunnetta.