Koira ei anna omistajan lähteä – vaatii rapsutuksia apukuskin paikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hupaisia videoita, joissa koirat ja kissat kerjäävät omistajiltaan hellyyttä ja ohjaavat pienillä tassuillaan ihmisten kädet rapsuttelemaan niitä. Tällä kerralla rapsutusten kerjääminen onnistui estämään omistajalta auton ajamisen.

YouTube-videolla nähdään hupaisa tilanne, jossa mies istuu kuskin paikalla ja on käynnistämässä autoaan. Hän ei kuitenkaan pysty aloittamaan ajamista, koska apukuskin penkillä istuva pikkukaveri ei suostu vapauttamaan miehen kättä.

Koira haluaa, että mies jatkaa sen rapsuttelemista. Mies tarvitsisi kättään kuitenkin autolla ajamista varten, minkä vuoksi se yrittää selittää koiralleen, että rapsuttamiselle on tultava loppu. Koira ei ota asiaa kuuleviin korviinsa vaan ohjaa miehen käden yhä uudelleen itseensä kiinni rapsutuksia varten.