Sateenkaaren väreissä loistavat ruokailuvälineet satumaiselle aterialle

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ruokailuvälineet ovat päivittäisessä käytössä. Ne valmistetaan yleensä ruostumattomasta teräksestä, mutta toisinaan myös muovista, puusta tai hopeasta. Nyt on tullut markkinoille lähes galaktiselta näyttävät ruokailuvälineet.

Urban Outfitters myy 12-osaista ruokailuvälinesettiä, joka loistaa upeasti sateenkaaren eri sävyissä. Näyttävät ruokailuvälineet ovat oiva lisä vaikkapa muuten pelkistettyyn kattaukseen tai silloin, jos haluaa koristella ruokapöydän överiksi. Noin 70 euroa maksava setti ei kestä konepesua.

Ruokailuvälinesarjaan kuuluu neljä ruokalusikkaa, neljä haarukkaa ja neljä veistä. Sateenkaaren sävyissä hohtavat ruokailuvälineet ovat kuin suoraan Hullun Hatuntekijän illalliskutsuilta tai yksisarvisten kekkereiltä.

Urban Outfitters
Urban Outfitters