Take That -yhtye Carpool Karaokessa – tätä moni on odottanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Take That on Iso-Britanniassa kaikkien listasijoitusten mukaan menestynein poikabändi, joka oli alun perin viisihenkinen. Nykyään yhtyeessä vaikuttavat enää vain kolme laulajaa Gary Barlow, Howard Donald ja Mark Owen. Nyt bändi pääsi vierailemaan huippusuositussa Carpool Karaokessa.

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, jossa James Cordenin auton kyytiin nousee aina joko jokin uusi ja kiinnostava artisti tai musiikkialan konkari. Nyt Corden pääsi juttelemaan ja laulamaan Take That -yhtyeen jäsenten kanssa.

Carpool Karaoke -osio oli tällä kerralla erikoisjakso, joka tehtiin nenäpäivän hyväksi. Automatkan aikana miehet laulavat yhtyeen suosituimpia hittejä vuosien varrelta ja puhuvat muun muassa siitä miten kiertue-elämä ja yhtyeen fanit ovat muuttuneet sitten 90-luvun.