Uber-taksikuskin järkyttävä kokemus – vei salarakkaan oman poikaystävänsä luokse

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuori nainen ajaa työkseen Uber-autoa ja joutui eräänä työpäivänä kauhukseen huomaamaan, että hänen asiakkaakseen tullut nainen oli matkalla hänen poikaystävänsä luo. Nainen julkaisi koko tapahtumaketjun hänen Twitter-kanavallaan, minkä jälkeen tarina on levinnyt sosiaalisessa mediassa hurjaa vauhtia.

Msixelaa-nimimerkillä kirjoittava nainen kertoi, että hänen miehensä oli sanonut menevänsä katsomaan viikonlopun ajaksi hänen sairasta äitiään. Mies oli pakannut laukutkin valmiiksi eteiseen. Totuus oli kuitenkin ollut se, että hän ei ollut lähdössä mihinkään vaan hän jäi odottelemaan toista tyttöystävää saapuvaksi lentokentältä.

Nainen ei aluksi ollut uskoa, että hänen kyydissään on hänen poikaystävänsä salarakas. Lopulta kun he ajoivat poikaystävän talon eteen ja mies tuli toista naistaan vastaan, asialle saatiin varmuus. Mies lähti tilanteessa juoksemaan karkuun ja Msixelaa on nyt sinkkunainen.