Nyt on rohkeaa! 19-vuotias teinitähti juhli niukassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut monta kertaa hänen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. 19-vuotias julkaisee usein todella seksikkäitä kuvia itsestään, eikä pelkää pukeutua näyttävästi punaiselle matollekaan. Nyt hänet on kuvattu Smurffit-elokuvan juhlissa.

Ariel Winter osallistui eilen Smurfs: The Lost Village -elokuvan ensi-iltajuhliin Los Angelesin ArcLight Cinemas -teatterilla Culver Cityssä. Arielin asuvalinta oli neitokaisen tyylin mukaisesti melko rohkea.

Moderni perhe -komediasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijätähti Ariel Winter on useaan otteeseen kertonut lehdille, että häntä ei kiinnosta mitä hänen paljastavasta pukeutumisestaan ajatellaan.

´

Splash

Splash
Splash