Uutuussovellus kuin irtosuhteiden Tinder – seuranhakua ilman velvoitteita!

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Tinder on ehkä tämän hetken suosituin deittisovellus, mutta pelkästään huvittelumielellä seuraa hakevia se ei välttämättä palvele. Monet etsivät palvelusta vakavaa parisuhdetta, ja tekevät ilmoituksessaan heti selväksi etteivät irtosuhteet tule kuuloonkaan.

Tuore deittisovellus lupaa palvella niitä, jotka hakevat seuraa kevyemmin mielin. CasualX mainostaa olevansa kuin Tinder, mutta ilman naimisiin haluavia deittailijoita. Se on saatavilla iOS -laitteille ja lähitulevaisuudessa myös Androidille.

– Monet Tinderiä vapaiden irtosuhteiden etsimiseen käyttävistä pitävät kokemusta tuskallisena ja turhauttavana, sillä monet etsivät sovelluksessa vakavaa parisuhdetta, CasualX:n toimitusjojtaja Michelle Li kuvailee tiedotteessa.

CasualX:n kaltainen sovellus houkuttelisi epäilemättä helposti valeprofiileja käyttäviä huijareita. Tämän vuoksi yhtiön käy erikseen läpi jokaisen sinne lisätyn profiilin. Sovellus on myös suojattu pääsykoodilla, jotta ulkopuoliset eivät pääse käsiksi käyttäjän omiin tietoihin.