Miehet kokeilivat maailman kivuliainta kasvonaamiota – tätä et haluaisi kokea!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisille kasvojen ihon kuorinta ja erilaiset kasvonaamiot ovat tuttu ja tavallinen osa kauneudenhoitoa. Nyt markkinoille on kuitenkin tullut uusi kasvonaamio, joka on kauneusbloggaajien toimesta arvosteltu maailman kivuliaimmaksi kasvonaamioksi.

Elizavecca Milkypiggy on tehnyt koko kasvoille levitettävän naamion, joka puhdistaa kasvot ja ihohuokoset perusteellisesti tarraten kaikkiin ihon epäpuhtauksiin ja mustapäihin. Nyt kolme rohkeata miestä päätti kokeilla Hell-Pore Clean Up Maskia, jonka nimikin jo viittaa siihen, että kokeilusta ei ole tulossa kovinkaan miellyttävää.

Miehet levittivät tahmean naamion kasvoille, minkä jälkeen he odottivat sen kuivumista 20 minuuttia. Tämän jälkeen miehet pääsivät repmään naamiota kasvoiltaan ja saivat nopeasti huomata, että sitä ei turhaan kutsuta maailman kivuliaimmaksi kasvonaamioksi. Osa miehistä oli silti sitä mieltä, että voisi tehdä hoidon uudestaankin, koska sen lopputulokset olivat olleet niin palkitsevat.