Suosittu Ex-Onnelliset saa jatkoa – sarjaa viedään myös Ruotsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen draamakomedia Ex-Onnelliset saa jatkoa. Sarjan toisen kauden kuvaukset alkavat syksyllä 2017. Ex-Onnelliset esitetään myöhemmin MTV3-kanavalla. Ex-onnelliset on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla, ja siitä on suunnitteilla ruotsalainen versio.

Ex-Onnelliset-draamasarjan ohjaajana ja käsikirjoittajana toimii ensimmäisen kauden tapaan Johanna Vuoksenmaa, joka on tunnettu mm. huippusuositusta Klikkaa mua – ja Tahdon asia -televisiosarjoista sekä 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvasta.

Ex-onnelliset kertoo lapsiperheistä, jotka muuttavat taloyhtiöön, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Komediallinen draamasarja edustaa tyylilajia, josta Vuoksenmaa luultavasti parhaiten tunnetaan eli elämänmakuista ja positiivista draamaa ja huumoria perhearjesta ja ihmissuhteista.

Sarjan toisella tuotantokaudella katsojat pääsevät seuraamaan, mitä Eroasuntojen vanhoille asukkaille kuuluu. Sarjassa tutustutaan myös uusiin perheisiin. Muun muassa Miia Nuutilan, Mikko Nousiaisen, Jarkko Pajusen ja Essi Hellénin esittämät hahmot jatkavat sarjassa ja mukana nähdään myös joukko uusia hahmoja.

Ruotsalainen Bob Films on ostanut sarjan ruotsinkieliset oikeudet ja suunnittelee siitä versiota Ruotsin televisiolle. Bob Films tunnetaan Suomessa sairaalasarja Sykkeen ruotsalaisesta versiosta Syrrorna. Sarjan maailman oikeudet on myyty saksalaiselle ZDF Enterprises -yhtölle, joka ryhtyy myymään sarjaa ja sen remake-oikeuksia ulkomaille.