Michelle Obama vaihtoi vapaalle – nettikansa ihastui rentoon tyyliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä on toivonut, että presidentti Barack Obaman edustava vaimo Michelle Obama asettuisi tulevaisuudessa ehdolle Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Nyt nainen on kuitenkin rauhoittunut tavallisempaan elämään – tyyliään myöten.

Michelle Obama on nähty luonnollisessa ulkonäössä, jossa ei ole piiruakaan presidentin vaimolle tyypillistä jakkutakkityyliä. Obaman hiukset ovat aidoilla luonnonkiharoilla ja rennosti niskassa poninhännällä. Gif Sommelierin jakama kuva on lähtenyt leviämään Twitterissä ja ihmiset hehkuttavat Michellen luonnollista ulkonäköä.

Barack Obama kirjoittaa parhaillaan muistelmiaan Ranskan Polynesiassa asustellen. Michelle Obama on puhunut ja kampanjoinut usein naisten ja lasten puolesta. Hän on ammatiltaan asianajaja, Huffington Post uutisoi.