Nicki Minaj seksiä tihkuvassa ”alistaja-asussa” Beverly Hillsissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

34-vuotias Nicki Minaj on amerikkalainen räppäri, joka tunnetaan monista hiteistään ja keskustelua herättävän räiskyvästä persoonastaan. Taannoin Nicki Minaj teki listahistoriaa sillä hän on ainoa nainen, jolla on ollut Billboard Hot 100 -listalla yhteensä 76 omaa hittiä.

Eilen Nicki kuvattiin Beverly Hillsissä, kun hän oli poistumassa Montage-klubilta. Supertähdellä oli yllään poikkeuksellisen näyttävä asu, joka ei ihan sopinut iltapäivään. Läpikuultava asu oli koristeltu kullan- ja hopeanvärisillä käärmeillä ja kokonaisuus oli viimeistelty upeilla remmisaappailla.

Nicki Minaj julkaisi Instagram-kanavallaan äskettäin videon, jonka kuvatekstissä hän ilmoitti faneilleen ilouutisen. Minaj oli rikkonut Aretha Franklinin aiemman ennätyksen ja saanut Hot 100 -listalle enemmän kappaleita kuin kukaan muu naisartisti. Uutisen kunniaksi hän päätti twerkata faneilleen sosiaalisessa mediassa.

Splash
Splash
Splash