Astetta erikoisempi kesämökki – mies asuu vanhassa lentokoneessa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Matkustajalentokone Boeing 727 -konetyyppiä käytettiin lyhyillä ja keskipitkillä matkoilla. Bruce Campbell -niminen mies on kunnostanut vanhan lentokoneen asunnokseen ja elelee noin 40-metriä pitkässä kodissaan keskellä Yhdysvaltojen Oregonin metsää.

Ihmiset ovat kunnostaneet esimerkiksi vanhoja linja-autoja kodeikseen. Amerikkalainen insinööri Bruce Campbell remontoi käytöstä poistetun kapearunkoisen lentokoneen kakkosasunnokseen. Mies asuu lentokonekodissaan noin puolet vuodesta.

Campbellin loma-asunto on palvellut aikoinaan kreikkalaisen lentoyhtiön asiakkaita. Mies nauttii lentokoneessa tavallisesta elämästä, sillä hänellä on kahden wc:n lisäksi käytössään alkeellinen suihku ja pieni keittiökomero. Lentokoneen omistajan mukaan ilmojen halki aikoinaan kiitänyt koti on erittäin kestävä ja siksi täydellinen asumista varten.