Pikkutyttö löydettiin viidakosta Intiassa – elänyt vuosia apinoiden kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intiassa on tehty merkillinen löytö, kun paikalliset metsurit havaitsivat viidakossa pikkutytön, joka näytti elävän yhdessä apinoiden kanssa. Tyttö haettiin viidakosta ihmisten ilmoille, mutta asiasta uutisoineen ABC Newsin mukaan tämä ei osaa lainkaan puhua.

Viranomaiset ovat yrittäneet saada selvitettyä tytön henkilöllisyyden, mutta toistaiseksi vielä tuloksetta. Poliisit ovat esimerkiksi käyneet läpi ilmoituksia kadonneista lapsista. Tytön uskotaan olevan 10-12-vuotias. Tyttö löydettiin jo tammikuussa, mutta asiasta tiedotettiin vasta nyt. Häntä pidetään nyt sairaalassa Uttar Pradesh alueella sijaitsevassa Bahraichin kaupungissa.

Tytön tavanneiden mukaan hän käyttäytyi aluksi kuin villieläin, sillä tyttö liikkui apinoiden tavoin kädet maassa ja söi ruokaa lattialta suullaan. Sittemmin hän on ryhtynyt käyttämään syödessään käsiään. Lääkäreiden mukaan tyttö on myös hymyillyt, vaikka ei osaakaan puhua. Tytön löytäneet metsurit yrittivät ensin itse ottaa tytön mukaansa, mutta tämän lauman apinat ajoivat ihmiset pakosalle. Apinat ajoivat takaa myös poliisia, joka lopulta onnistui hakemaan tytön.