Tältä Bruce Willis näyttää nyt – ikääntyminen alkaa näkyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

62-vuotias toimintaelokuvien supertähti Bruce Willis on viime aikoina tehnyt aikaisempaa vähemmän elokuvia, mutta hänet on silti yhdistetty muun muassa uuteen Die Hard -elokuvaan ja Death Wish -elokuvan uuteen versioon. Julkkisjuhlien parrasvaloissa Willis on harvinainen näky.

Eilen Bruce Willis kuitenkin ikuistettiin Emma Heming-Willisin kanssa New Yorkissa, jossa he osallistuivat Guastavino’s -ravintolassa järjestettyyn 2017 Room To Grow Spring Benefit -tapahtumaan. Samalla Bruce osoitti, ettei hänkään ole immuuni ikääntymisen vaikutuksille.

Death Wish -elokuvassa Charles Bronsonin roolia näyttelee toimintatähti Bruce Willis. Kostotarinan uuden version ohjaa Eli Roth. Alkuperäisessä elokuvassa Bronsonin esittämä Paul Kersey kostaa vaimonsa murhan ja tyttärensä raiskauksen tappamalla rikollisia oman käden oikeudella.

Splash
Splash
Splash