Corgi keksi hauskan leikin – ei tee siivoamisesta helppoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Corgi on seurallinen ja hauska lemmikki, joka leikkii omistajiensa kanssa mielellään ja osallistuu koko perheen yhteisiin puuhiin. Nyt videolla nähdään huvittava leikki, jonka eräs corgi on keksinyt omistajiensa iloksi ja riesaksi.

Videolla nähdään monia tilanteita, joissa corgi on halunnut leikkiä omistajansa kanssa sellaista leikkiä, jossa koira makaa maassa ja omistaja vetää sitä liinan, peiton tai jonkin esineen avulla eteenpäin pitkin lattiaa. Koira heittäytyy aina maahan rennoksi ja nappaa hampaidensa väliin jotakin, josta omistaja voi vetää sitä.

Videolla nähdää miten omistaja vetää koiraa pitkin lattiaa esimerkiksi lattiamopilla, pehmolelulla tai kaulahuivilla. Corgi näyttää todella nautiskelevan siitä kun omistaja vetää koiraa perässään pitkin puulattiaa huoneesta toiseen.