Elizabeth Hurley juoksi bikineissä – videosta ei saa katsetta irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen Elizabeth Hurley tunnetaan mallina, näyttelijänä ja Hugh Grantin ex-tyttöystävänä. Viime aikoina Hurley on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta ja käynyt muun muassa Malediiveillä lomailemassa.

Tällä hetkellä Elizabeth Hurley on rentouttavalla rantalomalla Seychellit-saarilla. Hurley on julkaissut rannalta videon, jossa hän juoksee hidastetussa kuvassa leopardikuvioiset bikinit yllään. Nainen näyttää olevan yhä todella upeassa kunnossa ja päihittävän bikinivartalollaan monet 20 vuotta nuoremmatkin naiset kevyesti.

51-vuotias Elizabeth Hurley osoittaa videollaan, että hän on edelleen elämänsä kunnossa. Hurley ei häpeile vartalonsa esittelemistä mikä ei videota katsomalla olekaan ihme naisen näyttäessä niin upealta. Hurley juoksee rannalla iloisesti ja video on aivan kuin elokuvan kohtauksesta otettu.

Release your inner Pagan #sunworship @sixsenseszilpasyon @elizabethhurleybeach

Henkilön Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) jakama julkaisu