Täydellinen meikki ensi kesän festareille

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäisin naiset haluavat leikitellä kirkkaammilla ja romanttisemmilla väreillä niin hiusten, meikin kuin vaatetuksenkin suhteen. Hempeät pastellin sävyt ovat olleet suuri hitti jo monena kesänä, ja tänä kesänä sama trendi näyttäisi edelleen jatkuvan.

Verkossa on nähty upeita ohjeita siihen miten naiset voivat värjätä ja muotoilla hiuksensa muistuttamaan aivan satumaista yksisarvista. Nyt videolla nähdään miten näyttelijä Shay Mitchellille loihditaan täydellinen yksisarvisen inspiroima meikki Coachella-festivaalia varten.

Monet haluavat panostaa kunnolla festivaalityyliinsä ja Coachella onkin yksi tunnetuimmista musiikkifestivaaleista, joissa nähdään aina paljon upeita asuja. Nyt Shay Mitchellille luotiin täydellinen festarimeikki, joka loisti pinkin, violetin, sinisen ja valkoisen sävyissä.