Valitse kumppaniksi saman aaltopituuden tyyppi – ystävyys ja rakkaus sopivat yhteen

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Nykyajan ihmisillä on enemmän valinnanvaraa kumppanien suhteen. Seurusteluun sopivaa henkilöä saatetaan etsiä kymmenien ehdokkaiden joukosta. Todellisuudessa parhaiten partneriksi sopii paras kaveri.

Parisuhteeseen kannattaa valita henkilö, jonka kanssa on luonnollista ja helppoa olla. Yhteiselo sujuu parhaiten samankaltaisen ihmisen kanssa, jota voi kutsua sekä ihannepuolisoksi että parhaaksi kaveriksi. Business Insiderin julkaiseman videon mukaan parhaiten elämänkumppaniksi sopii henkilö, josta voisi tulla myös ystävä.

Liitosta tulee pitkä ja kestävä jos kumppanukset ovat samalla ystäviä ja nauttivat toistensa seurasta. Suhteen laatu on korketasoista, heillä on enemmän rakkautta, sitoutuneisuutta ja tyydyttävää seksiä.

Toisin sanoen seuraavan kerran treffeille mennessä kysy itseltäsi, sopisiko tapaamasi henkilö ystäväkseksi. Mikäli vastaus on kyllä, sopii hän todennäköisesti kanssasi myös parisuhteeseen. Rakastavaiset voivat tehdä toisistaan parempia ihmisiä.