Kylie Jennerille oma televisiosarja – muut siskokset kateellisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdyvaltalainen E!-kanava tiedotti juuri, että Kylie Jenner on saamassa oman televisio-ohjelman. Kyseessä on Kardashianit-sarjan spinoff, jollaisista ovat myös perheen muita lapsia työllistäneet realitysarjat Rob & Chyna ja Revege Body.

Perhe on innoissaan Kylien urakehityksestä ja menestyksestä. People-lehden mukaan lähipiiristä on kuitenkin kerrottu, että perheen muut sisarukset ovat hieman kateellisia Kylielle. Vaikka pikkusiskon menestys onkin koko perheelle hyväksi, Kylien saama huomio on saanut muut vanhemmat siskokset mustasukkaiseksi.

Kylie Jennerin Life of Kylie -nimisessä sarjassa tullaan seuraamaan 19-vuotiaan kaunottaren todella uniikkia elämää muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Sarjan ensimmäiset jaksot alkavat tänä kesänä E!-kanavalla Yhdysvalloissa.