Ludacrisin tekovatsalihakset veivät huomion – miksi tällainen musiikkivideo?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Ludacris julkaisi taannoin uuden Vitamin D -singlensä musiikivideon. Video on kuitenkin herättänyt runsaasti huomiota verkossa muista syistä kuin kappaleen musiikillisisten ansioiden vuoksi.

Musiikkivideolla Ludacris esiintyy kameran edessä takki auki, vatsalihakset esillä. Lihasten kokoa on kuitenkin selkeästi kohennettu tietokonetehosteiden voimin. Vielä erikoisemman asiasta tekee se, ettei tähdellä näytä olevan nännejä.

Vitamin D -kappaleen sanat käsittelevät plastiikkakirurgiaa, joten vatsalihaksista on suurella todennäköisyydellä tehty tietoisesti epäaidon näköiset. Tämä ei kuitenkaan estänyt ihmisiä jakamasta tymistyneitä reaktioita ja meemikuvia sosiaalisessa mediassa.