Tamagotchi tekee paluun – muistatko vielä virtuaalilemmikit?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla varttuneet muistavat epäilemättä virtuaalilemmikki Tamagotchit, jotka olivat hetken aikaa suurinta huutoa lasten keskuudessa. Nyt alun perin vuonna 1996 kauppoihin ilmestyneet virtuaalilemmikit ovat tekemässä uutta tulemista.

Japanilainen leluyhtiö Bandai on julkaissut uudelleen alkuperäiset Tamagotchi-mallit. Uudet versiot ovat muuten tarkkoja jäljennöksiä alkuperäisistä virtuaalilemmikeistä, mutta ne ovat puolet edeltäjiään pienempiä.

Alkuperäisiä vuoden 1996 Tamagotchi-malleja myydään verkossa jopa satojen eurojen hintaan. Bandain alkuperäisten virtuaalilemmikkien uusia versioita myydään Mashable-sivuston mukaan Japanilaisissa kaupoissa 1.500 jenin, eli hieman alle 13 euron hintaan.